Stalling

Op Stal Amstelhoeve heeft u de keuze uit verschillende manieren om  uw paard te stallen.
De stal beschikt over de volgende soorten boxen.

Binnen vindt u de volgende boxen voor pony's en paarden:
Ponyboxen hebben een afmeting van 2x3m.
De paardenboxen hebben een afmeting van 3x3m of 3x4m.

Buiten is er keuze uit deze boxen:
Ponyboxen
van 2,5x3m
De paardenboxen
van 3x3m en van 3x4m

De stal heeft ook VIP boxen van 4x3m met een
ingebouwde zadelkamer. Ook is er een bevallingsbox van 5x3m

De boxen worden dagelijks ruim opgestrooid en 1x per week leeggehaald. De paarden staan op stro, maar u kunt uw paard ook op mot of vlas zetten.  Door de ruime keuze uit de verschillende boxen en de mogelijkheid om  van zoveel diensten gebruik te maken als u zelf wenst, kunt u de kosten aan uw persoonlijke situatie aanpassen. Tevens bent u bij ons op stal geheel vrij in uw keuze van dierenarts, hoefsmid en instructeur/trice, mits gediplomeerd. Wij bieden ook de mogelijkheid om zelf uw stal uit te mesten.


Service van de stal

Door de ruime keuze uit de verschillende boxen en de mogelijkheid om van zoveel diensten gebruik te maken als u zelf wenst, kunt u de kosten aan uw persoonlijke situatie aanpassen. Tegen betaling biedt de stal een aantal diensten aan.

Zeven dagen per week is het mogelijk uw paard of pony in de molen of paddock te laten zetten. In het weideseizoen zetten wij ze voor u op het land. Dekens kunnen worden verwisseld. Desgewenst krijgt uw paard of pony beenbescherming om, bijvoorbeeld voor de stapmolen, paddock of weidegang. Als uw paard medicijnen voorgeschreven krijgt, kunt u dit door het personeel aan uw paard laten verstrekken. Het is ook mogelijk op het mededelingsbord per dag aan te geven wat u wilt voor uw paard of wat u wilt veranderen voor een bepaalde dag. Als u graag wilt dat het personeel een aantal diensten voor u doet, betaalt u een kleine vergoeding voor deze service.

De pony's en paarden krijgen twee keer per dag hooi. Mocht u extra hooi nodig hebben  wordt hier niets voor gerekend.

Het vaste personeel is van 07.30 uur in de ochtend tot 16.30 uur in de middag aanwezig. Het kan zijn dat het personeel langer doorwerkt. Mocht dat niet zo zijn, kunt u altijd contact opnemen:
Telefoon: 06-55805879 (Denise)

Het weideseizoen loopt van 1 mei tot circa oktober, afhankelijk van het weer. Paarden en pony's krijgen een eigen stukje land aangeboden. Wilt u een stuk land samen met iemand anders delen is dit ook mogelijk. Als u zelf uw pony of paard in het land wilt zetten is dit kosteloos. Meer informatie hierover staat onder het kopje
"Tarieven".